zondag 30 juni 2013

Jus primae noctis...


















Voor niks je snikkel op en neer pompen in een bij voorkeur vrouwelijk geslachtsorgaan is van alle tijden de meest geliefde bezigheid van Jonkheren en Pater Familiassen. Voor niets gaat de zon op en neukt de landheer er op los.

Eene Jonckheer van Quaat Tot Galgh en Rath uit het landelijke Pukkel deed eens zijner rondreis in een slede getrokken door vier wolfshonden en wel langs de graven van de tsarenknechten die hem zijn tanden wilden uitrukken vanwege een akkefietje in een herberg te Twistgenstein. In Twistgenstein logeerde namelijk een der dochteren van Jacobus, Tsaar van Gremnach in Bressau achter de Stig. Zijner dochter had plaats genomen aan de centrale tafel in het gasthuis keek niet al te schuw in de rondte, stootte onderwijl een van haar nichten aan om subtiel wijzend een voor haar interessante partij aan te wijzen. 'Voor wie?" "Voor jou natuurlijk."

Nu had dit akkefietje niets om het lijf. De Jonckheer van Quaat tot Ergher werd door de vier tsarenknechten betrapt in het bed van de tsarendochter, met de dochter en haar nicht en een stalknecht genaamd Henk. Nu was het volgens de jures van die tijd geen probleem dat Jonckheren alles neukten wat op hun weg lag, gratis voor niets, sterker nog, direct opeisbaar, maar stalknechten hadden enkel de keus tussen de anus van een paard, of de kut van een gespannen boerin met huwelijksproblemen. Gespannen boerinnen waren er nauwelijks, paarden zat... Enfin, Henk kreeg als eerste de houw der eunuchen en de Jonckheer moest maar eens uitle... "Maakt u gereed!" Brulde Quaat. "En garde!" De vier verbouwereerde tsarenknechten werden voor ze het wisten allevier in één houw onthoofd, gescalpeerd en gefileerd. Na deze flitsende actie, ging Quaat verder met waar hij mee bezig was, het neuken van de tsarendochter en haar nicht in simultaan.

Nu is neuken sinds de jaren zestig van de vorige eeuw een nogal banale gewoonte geworden. Iedereen deed  en doet het met iedereen. Een neukend stel op de tv, in bushokjes, achter de fietsenstalling voor de faalangstigen, is geen raar straatbeeld meer. Immers, het neuken, de wip, de klotsende klop op het vaginale frontaal, alles werd gezien als pissen en schijten een normale menselijke reactie op aandrang, de roep van de natuur en zo verder. En daarbij, gratis voor niks, direct opeisbaar. Dat gaf de beroepsgroep van Niks Gratis en Niks Voor Niets... Neuken Kost Geld! geleid door de innemende Mensje van Keulen, schrijfster en voorstandster van het Vrouwelijke Inkomen, een reden om hard van stapel te lopen en een beursgang in te zetten omdat geld als standaard voor het kapitalistische drübergäng wordt gezien. Als de staat en haar voetnoten: Het Kapitaal, geld ruiken, zijn de apen gekookt in liters spermatoïden, komt de lente laat dat jaar en slaan de boeren weinig bietensap in voor de najaarsstormen.

Vandaar dat neuken nu wel geld kost, kindjes krijgen betaald wordt uit de inmiddels geslonken knip van de bewust kinderloze... en nog veel meer. Ik kan nog uren doorgaan, maar het ligt aan den leezer alhier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten