woensdag 14 januari 2015

De Illuminati...

De Illuminati... Verlichten van de ziel. Heren in zwarte toga, met een rood lint op de borst waarop Maltezer Kruizen zijn geborduurd, lopen statig door een zuilengalerij onderweg naar... Naar het altaar van Mammon... naar een deur die de vlammen van de hel verspert en opent bij het woord Semsalamander. Eenmaal over de drempel laten de heren prompt hun statigheid varen en gooien zich dansend en springend in de vlammen die als bij toverslag veranderen in gouden munten en meer van dat fraais. Het zijn prinsen, koningen, captains of industry, majesteiten, kalende heren, heren met baarden en snorren, mannen met knijpbrilletjes en lieden met de aktetas vol paperassen nog onder de arm. Ze laten elkaar hun shiftshapes zien. De een wordt een adder, de ander een leguaan en een derde brult iets uit z'n leeuwenbek. Ze lachen en vieren feest in de flonkerende stralen van het gouden licht afkomstig van de bergen gouden munten. In het midden ligt een eiland opgetuigd met bonds, effecten en obligaties. Daar staat de Opperheer der Heren...

Hij begint zo: "Mannenbroeders, krijgers van het zwaard, bazen van spijkerbroekenateliers, heren (geen dames) we gaan eerst de Rolls Royce van broeder Philip omgooien, daarna pakken we elk het kruis van onze voorganger en gaan erin hangen. Snuif op die heerlijke geur van geldmakers en mannen van stavast!"

Een van de mannenbroeders maakt zich los uit de groep jolige heren. "Heer der Heren!" Roept hij. "Ik ben nieuw hier, pas aangekomen in de Galerij der Rijken. Ik heb mijn geld verdiend met het uitgeven van populaire blaadjes. Nu wil ik iets anders gaan doen. Kunt u mij van advies dienen?"

"Jazeker!"Antwoordt de Opperheer der Heren uiterst directief, "Vanaf nu investeer je in wapenfabrieken, terreurbendes en oligarchen. Jouw geld is nodig om de wereld te overheersen. Bouw zoveel mogelijk paleizen, koop jachten, auto's en het liefst Duitse limousines. Koop hele autofabrieken op desnoods en laat ze zoveel mogelijk onsmakelijke auto's bouwen zodat ik en mijn Bentley eruit spring. Eh sorry, Bugatti Veyron.

En nu! Omduwen die kutRolls van Philip!"

Juichend springen de kerels op de Rolls en draaien hem om en om door de gouden bergen, over het papiereiland, tot in de verste hoek. Daarna kruipt iedereen spontaan in het kruis van degene die het dichtstbij staat. Na een kwartiertje ruften en snuiven, staat ieder weer op om naar de Heer der Heren terug te gaan. Deze houdt een enorm zwaard omhoog. "Jij daar!" Schreeuwt de Heer der Heren naar de nieuwkomer. "Lik de punt van mijn zwaard, maar waag het niet een ladder of zo te gaan zoeken. Klim er in!" De nieuwkomer, uitgever van populaire blaadjes, klemt zijn handen om het zwaard en klimt naar boven, een spoor van bloed achterlatend. Aan de top gekomen, likt hij de punt van het zwaard en schreeuwt: "I'ts lonely at the top, all you fucking pesants... just follow me!" Voor hij erop bedacht is, klimt het hele zooitje in het zwaard, dat te zwaar wordt om door de Heer der Heren te kunnen dragen. Hij rolt om en de Heren met hem.

Later in de boardroom van een der Heren, dertig hoog boven de haven van Rotterdam, wordt er nog stevig gedronken en gelachen om deze onnavolgbare grap.

2 opmerkingen:

  1. vader Jacob
    vader Jacob
    slaaaaaapt Gij n....och
    alllle klokken luiuiuidenneboom
    alllle sneeueeuwklokken luiden
    bim
    bam
    BOMMM

    etc ..
    of slot
    akkoord

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe beoogde leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze gelegenheid in hun leven om beroemd te worden. Weet vriendelijk dat daar een veel voordelen die aan alle leden worden gegeven. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com
    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen