woensdag 14 januari 2015

De Illuminati II...

De bijeenkomsten van de Illuminati zijn geheim, zeer geheim. Niemand kent de locatie, niemand de sleutel van de ingang. Die ingang wordt streng bewaakt door een roulerende groep secretarissen generaal van de diverse departementen, vanuit verschillende naties. Echter... een kleine groep van Illuminati-watchers die slinks een van de secretarissen generaal al tijden volgt op Facebook en Twitter is achter een van die geheime plekken gekomen. Een kelder in het Vredespaleis te Den Haag. Als de Illuminatie al shiftshaping door de kelderingang verdwijnt, komen zij in actie. De laatste Illuminati die door de deur wil gaan, wordt overmeesterd en uitgekleed om zo een van de groepsleden onherkenbaar naar binnen te laten glippen. Helaas kent dit groepslid niet de kunst van het shiftshapen en wordt direct ontmaskerd als een binnenglipper, een outcast van het ergste soort. Zoals in de 19e eeuw gebruikelijk was (de Illuminati gelooft stevig in de Romantiek) wordt hij onthoofd en boven een vuurtje geroosterd. Daarna gespietst aan het grote zwaard van de Opperheer der Heren en rondgedragen als een knapperig hapje voor de aanwezigen. Vandaar dat het groepje volgers steeds kleiner wordt. Er zijn ook nog Illuminati-spotters die veilig vanachter hun laptop de Illuminati volgt. Ze hebben zich verenigd in allerlei groepen op Facebook en LinkedIn. Twitteren doen ze maar niet, dat loopt teveel in de gaten. Het zijn de zoekers die alles wat ze te weten komen delen met elkaar. Ze googlen zich suf, plakken op iedereen die er verdacht uitziet een Illuminati-sticker en zetten elkaar aan tot stukjes die louter over de Illuminati gaan. Sommigen hebben weliswaar een spellingscursus nodig, maar de verhalen zijn sappig en gaan diep in de fantasie van de volgers.

Af en toe wordt zo'n Illuminati-hobbyist afgevoerd door twee mannen met een wit busje, maar dat mag de pret niet drukken. Dat is nu zo'n slachtoffer, geofferd op de slachtbank van de Illuminati en zijn of haar naam wordt opgenomen in de Hal der Helden. Het ultieme martelaarschap en het bewijs dat de Illuminati groot en machtig is. Ze zijn ervan overtuigd dat de Illuminati buitenaards is. Dat het afstammelingen zijn van de grote Enki, de schepper van de wereld die de wereld heeft geschapen om er slaven te houden, en mensenvlees. Vooral mensenvlees. De Illuminati is gek op mensenvlees. De rampen die over de aarde komen, zijn louter bedoelt om de niet aflatende bloeddorst en honger naar de weke delen van de mensensoort te bevredigen. Groot is die honger en de dorst. Ondertussen maken de Illuminati zoveel mogelijk mensenvlees aan door geboortegolven te veroorzaken. Na elke ramp worden er twee keer zoveel mensenkinderen geboren. Spekkie naar het bekkie van de Illuminati...

Ok, die volgers... Ze zijn werkloos, uitgerangeerd, weggejorist uit banen en de maatschappij. Rancuneus. Velen kunnen niet tegen de seizoenen. Als het winter is moet het zomer worden, als het zomer is zo snel mogelijk herfst en dan winter om gauw weer de blaadjes aan de bomen te zien verschijnen. In de winter is het te koud, in de zomer te warm en als het herfst is... waait het te hard. De lente gaat nog wel, maar de Illuminati houdt niet van de lente, dus die verdwijnt elk jaar weer meer naar de achtergrond. De wetenschap roept dat dit door de klimaatverandering komt, maar de Illuminati-watcher weet wel beter. Het komt door de chemtrails die vliegtuigen veroorzaken, mobiele telefoons die straling veroorzaken, aardappels die worden geteeld in geinjecteerde grond. Allemaal door toedoen en onder toeziend oog van de Illuminati. De farmaceutische industrie is de grootste bondgenoot van de Illuminati. Die zorgt voor allerlei pillen die autisme veroorzaken, ADHD bij kinderen en ADD bij volwassenen. Dat maakt ze druk en productief. Allemaal volgens de Illuminati-watchers. Ze zijn er vast van overtuigd en dromen ook vaak van de Illuminati. De hele dag zijn ze ermee bezig met de Illuminati.

Enfin, ik ben de volgende die de laatste Illuminati moet overmeesteren en mezelf voordoen als een Heer. Gelukkig heb ik jarenlang kunnen oefenen op de kunst van het shapeshiften. Ik kan perfect een kameleon nadoen. Heel geschikt in dit gezelschap. Maakt u op voor een feuilleton over en uit de diepste krochten van de Illuminati. Ik hou u op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten